manikűrös, pedikűrös, műkörömépítő, tanfolyam, tanfolyamok, továbbképző, cursuriunghii.ro

manikűrös, pedikűrös, műkörömépítő, tanfolyam, tanfolyamok, továbbképző, cursuriunghii.ro
GO
Gyakori kérdések

1.Mikor kezdődik a tanfolyam?
A Manikűr-Pedikűr és Műkörömépítő tanfolyamok kezdési időpontjait lásd az Alapképzések menüpont alatt.
A továbbképzők kezdési időpontjait a Továbbképzések menüpont alatt.
 
2.Mennyi ideig tart a tanfolyam?
A Manikűr-Pedikűr és Műkörömépítő tanfolyamok kb. 3 hónapot tartanak.
A továbbképző tanfolyamok 1, kivételes esetben 2-3 napot tartanak.
 
3.Milyen napokon és órákban zajlik az oktatás ?
A Manikűr-Pedikűr és Műkörömépítő tanfolyamok különböző napokon és órákban zajlanak, a képzési helyszín függvényében. Pontosabb információért válassz képzési helyszínt, és hívd az Érdeklődöm fül alatt szereplő telefonszámot!

A továbbképzők különböző napokon és órákban zajlanak, a képzési helyszín függvényében. Pontosabb információért válassz tanfolyamot és várost, majd hívd az Érdeklődöm fül alatt szereplő telefonszámot!
 
4.Hol lesz a tanfolyam?
Valamennyi tanfolyamunkat a Pearl Beauty Stúdióban tartjuk.
A marosvásárhelyi oktatási központ címe: Hunedoara utca, 31.
A kolozsvári oktatási pont címe: Teodor Mihali utca, 31-35.

5.Hogyan jutok oda?

Marosvásárhely:

 

Kolozsvár:

     

6.Hányan jelentkezhetnek egy tanfolyamra?
A Manikűr-Pedikűr és Műkörömépítő tanfolyamok esetében a képzési helyszíntől függően változik a helyek száma. Pontosabb információért válassz képzési helyszínt, és hívd az Érdeklődöm fül alatt szereplő telefonszámot!

A napi továbbképzőkre Marosvásárhelyen maximum 14 helyünk van.
A napi továbbképzőkre Kolozsváron maximum 10 helyünk van.
 
7.Mennyibe kerül egy tanfolyam?
A Manikűr-Pedikűr és Műkörömépítő tanfolyamok ára összesen: 1490 RON. Ebből a Manikűr-Pedikűr tanfolyam ára: 490 RON, a Műkörömépítő tanfolyam ára: 1000 RON.
A napi továbbképzők ára változó. Pontosabb információért válassz képzési helyszínt, és hívd az Érdeklődöm fül alatt szereplő telefonszámot!
 
8.Szükséges-e előleget fizetni és mennyibe kerül?
Valamennyi tanfolyamunkra szükséges előleget fizetni. Áruk képzési helyszínenként és tanfolyamonként változik. Pontosabb információért válassz tanfolyamot, képzési helyszínt és hívd az Érdeklődöm fül alatt szereplő telefonszámot!
 
9.Meddig szükséges befizetni az előleget? Mikor számít érvényesnek a jelentkezés?
A jelentkezés csak az előleg befizetése után válik érvényessé, ezért érdemes a jelentkezéstől számított legrövidebb időn belül befizetni.
 
10.Hogyan lehet fizetni?
Lehet fizetni készpénzzel a marosvásárhelyi központunkban, a Pearl Beauty Stúdió, Hunedoara utca, 31. alatt.
A többi város esetében csak banki átutalást fogadunk el. Ha ezúton szeretnél fizetni, válassz tanfolyamot, majd keresd a Bankszámlaszámunk alcímet a képzés leírásában. 

11.Meddig szükséges törleszteni a fönnmaradó részletet?
A fönnmaradó részlet befizetésének határideje tanfolyamonként és városonként változik. Pontosabb információért válassz tanfolyamot, képzési helyszínt, és hívd az Érdeklődöm fül alatt szereplő telefonszámot!
 
12.Hogyan kell jelentkezni? Milyen dokumentumokat szükséges csatolni?
Kérünk, válassz tanfolyamot, képzési helyszínt, majd töltsd ki a Feliratkozom fül alatt szereplő jelentkezési lapot, vagy hívd az Érdeklődöm fül alatt szereplő telefonszámot!

Ha Manikűr-Pedikűr és Műkörömépítő tanfolyamon szeretnél részt venni, jelentkezz a fönt leírt módón, és csatold a következő dokumentumokat, PDF formátumban:

-Keresztlevél másolat;
-Személyi igazolvány másolat;
-Házasságlevél másolat;
(ha házas vagy)
-Legmagasabb végzettséget igazoló dokumentum másolata;
-Válást igazoló dokumentum másolata;
(ha elváltál)
-Igazolás háziorvostól, amely bizonyítja, hogy egészséges vagy a Manikűr-Pedikűr és Műkörömépítő tanfolyamok elvégzéséhez.
(Érvényes: 30 napig).
 
13.Ki lesz az oktató?
Az oktató kiléte tanfolyamonként és képzési helyszínenként változik. Pontosabb információért válassz tanfolyamot, képzési helyszínt, majd hívd az Érdeklődöm fül alatt szereplő telefonszámot!
 
14.Milyen anyagokat és eszközöket szükséges vinnem a tanfolyamra? Mit biztosít az oktatási központ?
Az alapképzések esetében egy 650 RON értékű, műköröm alapanyagokat tartalmazó kezdőcsomagot, valamint egy ajándék díszítő tanfolyamot biztosítunk. Bővebb információért válassz tanfolyamot, képzési helyszínt, majd hívd az Érdeklődöm fül alatt szereplő telefonszámot!

A továbbképző tanfolyamok esetében asztali lámpát, UV lámpát, vízhatlan törölközőt biztosítunk. A szükséges anyagokat és eszközöket Nektek kell hoznotok, a képzés tematikájának függvényében.

15.Szükséges-e modellt vinnem?
Az alapképzések esetében a Pedikűr és Műkörömépítő tanfolyamokra ajánlott modellt hozni, aki azonban nem lehet manikűrös-pedikűrös, illetve műkörömépítő szakember! Megértésedet előre is köszönjük!

A napi továbbképzők esetében a technikai tanfolyamokra ajánlott modellt hozni, a díszítő tanfolyamok esetében nem szükséges. Itt elégséges tipeket használni a díszítésre.
 
16.Milyen képzésben részesülök? Kapok-e nemzetközileg elismert oklevelet?
A Manikűr-Pedikűr tanfolyamok nemzetközileg elismert képzések. Elvégzésük után nemzetközileg elismert, 3-as fokozatú szakképesítést igazoló oklevélben részesülsz (Diplomă de Calificare, nivelul 3).

A Műkörömépítő tanfolyamok nemzetközileg elismert képzések. Elvégzésük után nemzetközileg elismert oklevélben részesülsz, amely bizonyítja a tanfolyamok sikeres teljesítését (Diplomă de Absolvire).

A napi továbbképzők rövid, intenzív, gyakorlati képzések, amelyek meglévő tudásod fejlesztésére szolgálnak, ezért elvégzésük után olyan oklevelekben részesülsz, amelyek a képzések sikeres teljesítését igazolják, de nincs nemzetközi értékük.
 
17.Miért érdemes a Manikűr-Pedikűr és Műkörömépítő képzéseket együtt elvégezni?
Azért érdemes a két tanfolyamot együtt elvégezni, mert ha a későbbiekben egyszemélyes céget (P. F. A.) szeretnél alapítani, nem lesz elégséges csupán a Műkörömépítő oklevél, szükséged lesz a Manikűrös-Pedikűrös oklevélre is. Céget CSAK  a Manikűrös-Pedikűrös oklevél birtokában alapíthatsz!

 
 
 
 
 
Copyright © 2016 cursuriunghii.ro
S.C. Pearl Beauty Studio S.R.L, J26/843/2016, CUI: 36197559
pagini web