manikűrös, pedikűrös, műkörömépítő, tanfolyam, tanfolyamok, továbbképző, cursuriunghii.ro

manikűrös, pedikűrös, műkörömépítő, tanfolyam, tanfolyamok, továbbképző, cursuriunghii.ro
GO
Referenciák

 

Pearl Nails szakoktatók, akik alig várják, hogy beavathassanak Téged a mesterség rejtelmeibe:

 

 

Jánosi Anetta - Pearl Nails Technikai Szakoktató


Anettáról:
Kedvtelésből, szenvedélyből kezdett el Nail Design-t tanulni. De amilyen mértékben mélyült a szaktudása, olyan mértékben alakult ez a szenvedély professzionalizmussá, amely aztán 2 romániai bajnoki címet hozott a számára, összességében pedig 9 dobogós helyet a nemzetközi versenyeken.

Az egyetlen meglepő tényező Anetta pályafutásában az lehet, hogy a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen végzett, és a Nail Design ekkor még puszta kedvtelés, kíváncsiság volt a számára. De ennél jóval többé vált, mert másfél év alatt eljuttatta őt a romániai bajnoki címhez Nail Design kategóriában, emellett pedig számtalan országos és nemzetközi verseny dobogójához is hozzásegítette, mint például:

II. hely: Országos Bajnokság Magyarország -2014- Kezdő Szint;
I. hely: Országos Bajnokság Románia -2015- Profi Szint;
I. hely: Nemzetközi Bajnokság Románia -2015- Profi Szint;
II. hely: Nailympia London -2015- Profi Szint - Műkörömépítés Porcelánból Tipre;
III. hely: Nailympia London -2015- Profi Szint - Műkörömépítés Porcelánból;
II. hely: Országos Bajnokság Magyarország -2015- Profi Szint;
III. hely: Európai Bajnokság München -2015-;
I. hely: Országos Bajnokság Románia -2016- Profi Szint;
II. hely: Nailympia London -2016- Mesteri Szint - Műkörömépítés Porcelánból.

     
 

Amatiesei Lavinia


Rólam:
2010 elején kezdtem el ezt a szakmát. Hogy miért éppen a manikűrt? Puszta kíváncsiságból, no meg azért is, mert tinédzser korom óta folyamatosan vonzódóm mindenhez, ami szép.

Először csak otthonról dolgoztam -mint majdnem minden lány a szakmában-, hogy aztán lassan és sok türelemmel, 2013-tól saját körömszalont és boltot nyithassak, ahol Pearl Nails termékeket forgalmazok.

2015-től kezdtem el tanítani, nagyon nagy örömmel. Oktatóként több kihívással is meg kell küzdenem: például a tanítási módszereket külön rá kell szabni a tanulókra, különösen az alapképzéseknél; folyamatosan tökéletesítenünk kell magunkat; minél érdekesebb és hasznosabb tanfolyam tematikákat kell kidolgoznunk. Trénerként a legnagyobb elégtételt a tanulóim sikerei nyújtották, akiknek tevékenységeit azóta is nyomon követem, és akiket azóta is igyekszem folyamatosan segíteni.

     
  Crăciun Daniela


Rólam:

Crăciun Danielának hívnak, és lassan 3 éve űzöm a manikűrös szakmát. Az elején csak a hobbi kedvéért vágtam bele a körmözésbe, amely összetettsége miatt már gyerekkorom óta vonzott. Sima körömlakkokkal játszadoztam, különféle színes mintákat készítettem. Ami akkor még csak a hobbim volt, mára a munkámmá vált. Izgalmasnak találom, hogy alkotás közben különféle színek, pasztell árnyalatok közül válogathatok, dönthetek az egyszerűség vagy komplexitás mellett.

Sok energiát fektettem a továbbtanulásba, számos alap- és továbbképzésen vettem részt, ahol a legjobbaktól tanultam, így én is oktatóvá váltam. Szakoktatónak lenni számomra több mindent jelent: képesnek kell lennünk annyiszor elmagyarázni valamit a tanítványainknak, ahányszor csak szükség van rá; türelmesnek kell lennünk, és meg kell tudnunk hajolni a tanítványaink előtt; elhivatottaknak kell lennünk, és maximálisan bele kell tudnunk adni magunkat a munkánkba, személyesen is, tanárként is. A tanulókkal való együttműködés során különféle kapcsolatok szövődnek, amelyek nem mindig maradnak csupán az oktató-tanítvány szintjén, gyakran mély barátságok is kötődnek.

Szeretem a munkámat, és szeretnék egyre jobb lenni benne. Ezért is gondolom, hogy folyamatosan képeznünk kell magunkat, és nagy hangsúlyt kell fektetnünk a személyiségünk fejlesztésére is.

 

 
 
 
 
 
Copyright © 2016 cursuriunghii.ro
S.C. Pearl Beauty Studio S.R.L, J26/843/2016, CUI: 36197559
pagini web