manikűrös, pedikűrös, műkörömépítő, tanfolyam, tanfolyamok, továbbképző, cursuriunghii.ro

manikűrös, pedikűrös, műkörömépítő, tanfolyam, tanfolyamok, továbbképző, cursuriunghii.ro
GO
Rólunk

A Pearl Beauty Stúdió 2016-ban alakult Marosvásárhelyen. Dinamikusan terjeszkedő felnőttoktatási intézmény vagyunk, ahol Manikűr-Pedikűr valamint Műkörömépítő alapképzéseket és napi továbbképzéseket szervezünk az érdeklődők számára.

Oktatási központunk Marosvásárhelyen a Hunedoara utca, 31. alatt található, ahol modern, technikailag jól felszerelt, barátságos teremben tartjuk képzéseinket.

Egy másik oktatási pontunk van Kolozsváron, a Teodor Mihali utca 31-35. alatt, ahol a célnak megfelelően kialakított, családias hangulatú teremben tartjuk tanfolyamainkat.

Áprilistól pedig Szovátán is jelen vagyunk, ekkor indítjuk első Manikűr-Pedikűr és Műkörömépítő alapképzéseinket a városban.Partner iskolánk működik Csíkszeredában is, Pearl Education Center néven, a Nárcisz sétány 4/D/12. alatt.

Csapatunk lelkes, lendületes, dinamikus fiatalokból áll! Nap mint nap azon munkálkodunk, hogy a képzéseinkre beiratkozott hallgatókból profi és sikeres szakembereket neveljünk. Szeretjük a munkánkat, és ha jelentkezel hozzánk, megtanítunk a mesterség szeretetére!

 
 
 
 
 
Copyright © 2016 cursuriunghii.ro
S.C. Pearl Beauty Studio S.R.L, J26/843/2016, CUI: 36197559
pagini web