manichiură, pedichiură, unghii, cursuri, cursuri de calificare, cursuri de perfecționare, cursuriunghii.ro

manichiură, pedichiură, unghii, cursuri, cursuri de calificare, cursuri de perfecționare, cursuriunghii.ro
GO
Despre Noi

Firma Pearl Beauty Studio a fost înființată în anul 2016 la Târgu Mureș. Suntem un Centru de Formare Profesională, unde organizăm Cursuri de Calificare pentru Manichiură-Pedichiură, Cursuri de Inițiere pentru meseria de Stilist-Protezist de Unghii False și Cursuri de Perfecționare pentru cei interesați. Avem sediul social (central) la Târgu Mureş, dar ne extindem dinamic în toată ţara.

Sediul nostru social (central) se află la Târgu Mureș, Str. Hunedoara, Nr. 31. Aşteptăm participanţii într-o sală prietenoasă, modernă şi foarte bine dotată.

Avem un punct de lucru la Cluj Napoca, la adresa: Str. Teodor Mihali, nr.31-35, unde cursurile se desfăşoară într-un spaţiu perfect amenajat, care inspiră familiaritate.

Din luna aprilie vom fi prezenţi şi la Sovata, pornind primele Cursuri de Calificare pentru Manichiură-Pedichiură şi Cursuri de Iniţiere pentru meseria de Stilist-Protezist de Unghii False.

Avem o şcoală parteneră la Miercurea-Ciuc, denumită “Pearl Education Center”, pe Aleea Narciselor, Nr.4/D/12.

Suntem o echipă tânără, entuziasmată şi dinamică! Lucrăm zi de zi cu scopul, de a transforma persoanele înscrise la cursurile noastre în adevărate profesioniste, dorind ca ele să parcurgă o carieră de succes. Iubim ceea ce facem şi dacă te înscrii la cursurile noastre, te vom învăţa şi pe tine, cum să-ţi iubeşti meseria!

 
 
 
 
 
Copyright © 2016 cursuriunghii.ro
S.C. Pearl Beauty Studio S.R.L, J26/843/2016, CUI: 36197559
pagini web