manichiură, pedichiură, unghii, cursuri, cursuri de calificare, cursuri de perfecționare, cursuriunghii.ro

manichiură, pedichiură, unghii, cursuri, cursuri de calificare, cursuri de perfecționare, cursuriunghii.ro
GO
Î.F.

1.Când începe cursul?
Pentru a afla datele de început ale Cursurilor de Calificare Manichiură-Pedichiură şi ale Cursurilor de Iniţiere pentru meseria de Stilist-Protezist de Unghii False, vizitează meniul “Cursuri de Calificare”.
Pentru a afla datele de început ale Cursurilor de Perfecţionare, vizitează meniul “Cursuri de Perfecţionare”.

2.Cât timp durează cursul?
Cursurile de Calificare Manichiură-Pedichiură şi Cursurile de Iniţiere pentru meseria de Stilist-Protezist de Unghii False durează aproximativ 3 luni.
Cursurile de Perfecţionare durează 1 zi, în cazuri excepţionale: 2-3 zile.

3.Care este programul cursurilor?
Programul Cursurilor de Calificare Manichiură-Pedichiură şi ale Cursurilor de Iniţiere pentru meseria de Stilist-Protezist de Unghii False variază în funcţie de oraşul, în care se desfăşoară. Pentru informaţii mai precise, alege oraşul, unde doreşti să urmezi studiile şi sună la numărul de telefon afişat în submeniul “Mă interesez!”.

Programul Cursurilor de Perfecţionare variază în funcţie de oraşul, în care se desfăşoară. Pentru informaţii mai precise, alege un curs, apoi selectează oraşul, unde doreşti să urmezi studiile şi sună la numărul de telefon afişat în submeniul “Mă interesez!”.

4.Unde se ţine cursul?
Toate cursurile se ţin la Pearl Beauty Studio.
Adresa sediului social (central) din Târgu Mureș este: Str. Hunedoara, Nr. 31.
Adresa punctului de lucru din Cluj Napoca este: Str. Teodor Mihali, Nr. 31-35.

5.Cum ajung la Pearl Beauty Studio?

Târgu Mureş                          Cluj-Napoca

   

6.Câte locuri aveți la un curs?
În cazul Cursurilor de Calificare Manichiură-Pedichiură şi ale Cursurilor de Iniţiere pentru meseria de Stilist-Protezist de Unghii False numărul locurilor variază în funcţie de oraşul ales. Pentru informaţii mai precise, selectează oraşul, unde doreşti să urmezi studiile şi sună la numărul de telefon afişat în submeniul “Mă interesez”.

La Cursurile de Perfecţionare din Târgu Mureș, avem maximum 14 locuri.
La Cursurile de Perfecţionare din Cluj-Napoca, avem maximum 10 locuri.

7.Cât costă un curs?
Preţul total al Cursului de Calificare Manichiură-Pedichiură + al Cursului de Iniţiere pentru meseria de Stilist-Protezist de Unghii False este: 1490 RON. Din această sumă 490 RON reprezintă contravaloarea Cursului de Calificare Manichiură-Pedichiură, iar 1000 RON reprezintă contravaloarea Cursului de Iniţiere pentru meseria de Stilist-Protezist de Unghii False.

Preţul Cursurilor de Perfecţionare variază în funcție de tematică și de oraşul ales. Pentru informaţii mai precise, selectează oraşul, unde doreşti să urmezi studiile şi sună la numărul de telefon afişat în submeniul “Mă interesez”.

8.Este necesar să achit un avans? În ce valoare?
Achitarea unui avans este necesară în cazul fiecărui curs. Valoarea acestuia variază în funcţie de cursul şi oraşul ales. Pentru informaţii mai precise alege un curs, apoi selectează oraşul, unde doreşti să urmezi studiile şi sună la numărul de telefon afişat în submeniul “Mă interesez”.

9.Până la ce dată trebuie să achit avansul? În ce condiţii este garantat locul meu la curs?
Locul tău la curs devine garantat din momentul, în care ai plătit avansul sau prima tranşă. Din această cauză, îţi recomandăm, să achiţi avansul în cel mai scurt timp posibil.

10.Ce modalităţi de plată am la dispoziţie?
Poţi să plăteşti cu numerar, venind personal la sediul nostru central, la Pearl Beauty Studio din Târgu Mureş, Str. Hunedoara, Nr. 31. Acceptăm cash numai la Târgu Mureş.

În cazul celorlaltor oraşe, singura modalitate de plată acceptată este transferul bancar. Dacă doreşti să plăteşti prin această metodă, alege un curs şi caută subtitlul „Contul nostru bancar” în descrierea cursului.

11.Până la ce dată trebuie să achit ratele datorate?
Data scadentă a ratelor datorate diferă în funcţie de cursul şi oraşul ales. Pentru informaţii mai precise alege un curs, apoi selectează oraşul, unde doreşti să urmezi studiile şi sună la numărul de telefon afişat în submeniul “Mă interesez”.

12.Cum să mă înscriu la un curs? Care sunt documentele necesare pentru înscriere?
Te rugăm, alege un curs, apoi selectează oraşul, unde doreşti să urmezi studiile şi completează câmpurile fişei de înscriere la submeniul “Mă înscriu” sau sună la numărul de telefon afişat în submeniul “Mă interesez”!

Dacă doreşti să participi la Cursul de Calificare Manichiură-Pedichiură şi la Cursul de Iniţiere pentru meseria de Stilist-Protezist de Unghii False, înscrie-te prin metoda descrisă mai sus şi anexează următoarele documente în format PDF:

-Copie după Certificatul de Naştere (PDF);
-Copie după Cartea de Identitate (PDF);
-Copie după Certificatul de Căsătorie (PDF);
(dacă este cazul)
-Copie după Ultima Diplomă de Studiu (PDF);
-Copie după Certificatul de Divorţ (PDF);
(dacă este cazul)
-Adeverinţă medicală cu menţiunea “Apt pentru studii/şcoală” (PDF).
(Care dovedeşte, că eşti aptă, sănătoasă pentru studii. Valabilă 30 de zile!)

13.Cine va fi trainerul?
Fiecare curs este susţinut de diferite trainere profesioniste, în funcţie de cursul şi oraşul ales. Pentru informaţii mai precise alege un curs, apoi selectează oraşul, unde doreşti să urmezi studiile şi sună la numărul de telefon afişat în submeniul “Mă interesez”.

14.Care sunt acele materiale şi ustensilele la care am nevoie la curs? Ce mi se oferă la Centrul de Formare Profesională?
În cazul Cursurilor de Calificare Manichiură-Pedichiură şi ale Cursurilor de Iniţiere pentru meseria de Stilist-Protezist de Unghii False, oferim un pachet de bază, în valoare de 650 RON, care conţine materiale pentru unghii false; pe lângă acesta oferim şi un curs decor cadou,  la sfârşitul cursurilor de calificare. Pentru informaţii mai precise alege un curs, apoi selectează oraşul, unde doreşti să urmezi studiile şi sună la numărul de telefon, afişat în submeniul „Mă interesez”.

În cazul Cursurilor de Perfecţionare, oferim lămpi de masă, lămpi UV şi prosoape impermeabile.
Toate materialele şi ustensilele pe care veţi avea nevoie la curs, va trebui să le asiguraţi voi, în funcţie de tematica cursului.

15.Este necesar să aduc model la curs?
În cazul Cursurilor de Calificare, la etapa "Pedichiură" şi în Cazul Cursurilor de Iniţiere pentru meseria de Stilist-Protezist de Unghii False este recomandat, să aduci un model. Te rugăm, să ai foarte mare grijă, ca modelul să nu fie manichiuristă-pedichiuristă sau stilist-protezist de unghii false. Îţi mulţumim pentru înţelegere!

În cazul cursurilor de perfecționare cu tematică tehnică este de asemenea recomandat să aduci model. Iar dacă participi la un curs de nail art, este suficient să aduci numai tipsuri pentru decorare.

16.Care este nivelul studiilor pe care le urmez? Ce fel de diplome primesc? Sunt acreditate şi acceptate internaţional?
Cursurile de Calificare Manichiură-Pedichiură sunt acreditate şi acceptate internaţional. După absolvirea lor vei obţine Diplome de Calificare - Nivelul 3, care sunt recunoscute internaţional.

Cursurile de Iniţiere pentru meseria de Stilist-Protezist de Unghii False sunt acreditate şi acceptate internaţional. După absolvirea lor vei obţine Diplome de Absolvire, care sunt recunoscute internaţional.

Cursurile de Perfecţionare sunt nişte cursuri scurte, intense şi practice, de o zi,  organizate cu scopul de a te ajuta în dezvoltarea ta profesională. După parcurgerea lor vei obţine diplome, care atestă, că ai absolvit cu succes cursul ales, dar nu sunt recunoscute internaţional.

17.De ce este recomandată atât parcurgerea Cursului de Calificare Manichiură-Pedichiură cât şi al Cursului de Iniţiere pentru meseria de Stilist-Protezist de Unghii False?
Este recomandată parcurgerea celor două cursuri împreună, deoarece atunci când vei dori să-ţi înfiinţezi un P.F.A, nu-ţi va ajunge doar diploma de Stilist-Protezist de Unghii False, vei avea nevoie şi de diploma de Manichiură-Pedichiură. Vei putea înființa P.F.A. NUMAI cu diploma de Manichiură-Pedichiură!

 
 
 
 
 
Copyright © 2016 cursuriunghii.ro
S.C. Pearl Beauty Studio S.R.L, J26/843/2016, CUI: 36197559
pagini web