manichiură, pedichiură, unghii, cursuri, cursuri de calificare, cursuri de perfecționare, cursuriunghii.ro

manichiură, pedichiură, unghii, cursuri, cursuri de calificare, cursuri de perfecționare, cursuriunghii.ro
GO
Proiecte

Ia-ți soarta în propriile mâini!
-Program de Mentorat-

Cui i se adresează?
Centrul de Formare Profesională ”Pearl Beauty Studio” din Târgu-Mureș inițiază un program de mentorat, intitulat ”Ia-ți soarta în propriile mâini!” pe o perioadă nedeterminată. Programul se adresează tinerilor orfani, defavorizați sau celor, care trăiesc în circumstanțe materiale și familiale nefavorabile și au împlinit 18 ani.

Ce propunem?
În cadrul programului oferim locuri gratuite la cursurile noastre de calificare pentru ”Manichiură-Pedichiură” și cursurile de inițiere pentru meseria de ”Stilist-Protezist de Unghii False”. După terminarea cursurilor de calificare și inițiere toate fetele înscrise la program vor fi sfătuite și îndrumate în continuare de mentori (trainere profesioniste) pentru a putea începe cu succes o carieră în domeniu.

Care este scopul nostru?
Inițiem acest program cu scopul de a învăța o meserie tinerilor orfani, defavorizați sau celor, care trăiesc în circumstanțe materiale și familiale nefavorabile. O meserie, care să le garanteze un loc de muncă în domeniu și să le asigure existența.

Totodată dorim, ca tinerii educați în cadrul programului nostru să se bucure de respectul, aprecierea și admirația celor din jur. Țintă, care pare a fi realizabilă, dacă pornim de la faptul, că meseria de manichiuristă este o ocupație, care necesită îndemânare, simț al frumosului și creativitate. Sunt mulți profesioniști în domeniu, care o practică la nivel artistic. Este foarte probabil, că ați văzut multe lucrări, în cazul cărora v-a atins așa numitul ”aer artistic”: ați observat prezența unei compoziții conștiente, o armonie cromatică, un echilibru în folosirea modelelor; decorul v-a sugerat aluzia, că creatorul lucrării este un talent deosebit; sau poate lipsa ornamentelor v-a trezit gândul, că aveți de-a face cu o lucrare genială. Dacă ați avut experiențe asemănătoare, trebuie să știți, că acele lucrări au fost create într-adevăr de niște persoane cu simț artistic. Deci, putem să spunem, că cine învață această meserie, o să devină un fel de artist în domeniul său, mai ales, dacă își lasă frâu liber imaginației și creativității sale, fără să imite trendurile actuale, chiar dinpotrivă EA să le creeze.

Unde și când?
Momentan avem cursuri de calificare la Miercurea-Ciuc, Târgu-Mureș, Sovata și Cluj-Napoca. Data și durata acestora diferă de la o localitate la alta. Programul de mentorat este valabil în cazul tuturor orașelor menționate mai sus. Astfel, tinerii interesați de programul nostru au posibilitatea să-și aleagă localitatea cea mai apropiată de domiciliul lor, unde doresc să-și urmeze studiile.

Cine poate să participe?
Poți să participi la cursurile noastre de calificare și inițiere, dacă:
-trăiești în circumstanțe materiale și familiale nefavorabile și nu-ți poți permite cheltuielile unui asemenea curs;
-dorești să înveți o meserie, care să-ți garanteze existența, să-ți aducă succes, apreciere și multă bucurie în viață;
-ai afinitate pentru frumusețe, ai îndemânare și ești creativă;
-ai împlinit 18 ani.

Ia-ți soarta în propriile mâini! Înscrie-te aici!

1. Te rugăm, să completezi următorul formular!

Încărcare documente
 
Anchetă socială în format PDF (referitoare la anul 2017, poate fi solicitată de la primării)(referitoare la 2017, poate fi solicitată de la primării)
 
 2. Poți să ne trimiți proiectul și prin e-mail, la următoarea adresă:cursuri@cursuriunghii.ro.
Proiectul trebuie să conțină două documente:
-Fișa de înscriere completată (Descarcă de aici!)
-Ancheta socială în format PDF (referitoare la anul 2017, poate fi solicitată de la primării).

3.Poți să ne trimiți proiectul și prin poștă, la următoarea adresă: Pearl Beauty Studio, Târgu Mureș, cartierul Mureșeni, Str. Hunedoara, Nr. 31.
Proiectul trebuie să conțină două documente:
-Fișa de înscriere completată (Descarcă de aici!)
-Ancheta socială în format PDF (referitoare la anul 2017, poate fi solicitată de la primării).

Rezultatele proiectelor evaluate vor fi încărcate pe siteul: www.cursuriunghii.ro, în meniul ”Proiecte”.

 
 
 
 
 
Copyright © 2016 cursuriunghii.ro
S.C. Pearl Beauty Studio S.R.L, J26/843/2016, CUI: 36197559
pagini web