manichiură, pedichiură, unghii, cursuri, cursuri de calificare, cursuri de perfecționare, cursuriunghii.ro

manichiură, pedichiură, unghii, cursuri, cursuri de calificare, cursuri de perfecționare, cursuriunghii.ro
GO
Referințe

 

Trainerele profesioniste Pearl Nails, abia așteaptă, să-ți dezvăluie secretele meseriei!

 

 

Anetta Jánosi - Tainer Tehnic Pearl Nails


Despre Anetta:
A început să învețe Nail Design mai mult din pasiune. Însă, pe măsură ce și-a adâncit cunostințele, această pasiune s-a transformat în profesionalism, iar profesionalismul i-a oferit 2 titluri de campioană a României, în total 9 podiumuri la campionate internaționale.

Poate lucrul, care vă va intriga cel mai mult la Anetta este faptul, că aceasta a terminat Facultatea de Medicină, iar Nail Design-ul a fost strict o pasiune, o curiozitate. Ba mai mult, într-un an jumate Anetta a reușit performanța de a deveni campioana României în Nail Design, excelând la nenumărate concursuri naționale și internaționale, după cum urmează:

Locul II. - Campionatul Național al Ungariei -2014- Categoria Începători;
Locul I. - Campionatul Național al României -2015- Categoria Profi;
Locul I. - Campionatul Internațional al României -2015- Categoria Profi;
Locul II. - Nailympia Londra -2015- Categoria Profi - Tips Portelan;
Locul III. - Nailympia Londra -2015- Categoria Profi - Construcție Porțelan;
Locul II. - Campionatul Național al Ungariei -2015- Categoria Profi;
Locul III. - Campionatul European München -2015-;
Locul I. - Campionatul Național al României -2016- Categoria Profi;
Locul II. - Nailympia Londra -2016- Categoria Maistru Construcție Porțelan.

     
 

Amatiesei Lavinia


Despre mine:
Am debutat în acest domeniu la începutul anului 2010. De ce manichiură? Din pură curiozitate și datorită atracției permanente încă din adolescență față de tot ce înseamnă domeniul ”beauty”.

Am început să lucrez -ca aproape toate fetele din domeniu- mai întâi acasă, ca apoi, încet și cu răbdare, să îmi deschid propriul salon de unghii și magazin de produse de manichiură marca Pearl Nails în anul 2013.

Am început să predau această meserie în anul 2015 și o fac cu mare drag. Ca trainer provocările sunt multiple: adaptarea metodei de predare pe fiecare tipologie de cursante, în special la cursurile de bază; perfecționarea continuă; creearea permantentă de programe de curs cât mai interesante și utile. Satisfacțiile cele mai mari ca trainer constau în reușitele cursantelor, a căror activitate o urmăresc și cărora încerc să le ofer suport permanent.

     
   

Crăciun Daniela


Despre mine:
Mă numesc Daniela Crăciun și sunt manichiuristă de aproape 3 ani frumoși. Am ales să intru în lumea unghiuțelor la început ca și un hobby, care m-a vrăjit înca de când eram mică, datorită complexităților ei. Mă jucam cu oje simple și făceam diferite modele colorate. Acum e și jobul meu. Tot timpul poți oscila între culori diferite, pastelate, poti opta pentru simplitate sau complexitate.

M-am străduit mult să avansez și am fost la multe cursuri de calificare și perfecționare și am învățat de la cei mai buni, iar astfel am devenit și eu trainer. A fi un trainer profesionist e despre cum explici de câte ori este nevoie cursanților, e despre răbdarea necesară pentru a te plia după fiecare cursant și e despre dedicare și implicare ca și personalitate și trainer. De multe ori se formează legături nu doar trainer-cursant, ci și prieten/trainer-cursant.

Îmi iubesc jobul și vreau să devin tot mai bună, iar pentru asta trebuie să investim în educația noastră și să punem accent pe o continuă dezvoltare personală.

 

 
 
 
 
 
Copyright © 2016 cursuriunghii.ro
S.C. Pearl Beauty Studio S.R.L, J26/843/2016, CUI: 36197559
pagini web